Gratis Airbnb overnachtingen

gratis airbnbIk kwam afgelopen week via ReisJunk een geweldige actie van de ING tegen; gratis Airbnb overnachtingen tegenover het inleveren van een paar rentepunten. Op deze manier boekte ik twee nachten in een hostel op Curaçao voor vier euro per nacht!

Ik vertrek op 1 september aanstaande naar Curaçao en Bonaire voor 16 dagen (waarvan ik er ook een paar dagen moet werken, daarover later meer) en ik was nog op zoek naar een paar overnachtingen om alvast vooruit te boeken. Ik kwam toen via ReisJunk de perfecte actie tegen; lever 2500 rentepunten en ‘koop’ daarmee 25 euro Airbnb tegoed. Ik heb zelf al mijn hele leven een rekening bij de ING en heb nog nooit iets met mijn rentepunten gedaan. Ik ging eens kijken en bleek meer dan 129.000 rentepunten te hebben! Het is vrij ingewikkeld uitleggen hoe het precies werkt, dus ik raad je aan om via bovenstaande link naar de uitleg te gaan.

gratis airbnb
Mijn geboekte hostel in Curaçao

Gratis Airbnb

Het enige is dat er op Curaçao niks te vinden is voor minder dan 25 euro. Op die manier is een gratis Airbnb overnachting dus niet helemaal gratis, maar op veel plekken in Azië bijvoorbeeld is dit makkelijk te doen. Ik heb wel een hostel in Curaçao gevonden voor 25 euro per nacht, waar dan nog vier euro administratiekosten van Airbnb zelf bijkomt. Ik ga dus verblijven voor vier euro per nacht op Curaçao!

Curaçao en Bonaire

Zoals ik al zei vertrek ik op 1 september naar Curaçao voor het North Sea Jazz Curaçao festival. Ik moet daar een paar dagen werken en heb kosteloos mijn ticket mogen verlengen, waardoor ik nog vier extra dagen op Curaçao blijf en voor vijf dagen naar Bonaire ga. Ik heb in Bonaire een hostel kunnen boeken voor 17,50 euro per nacht inclusief ontbijt én diner! Helaas is er geen tot weinig aanbod van Airbnb op Bonaire, dus daar kan ik mijn rentepunten niet aan spenderen. Ik heb enorm veel zin in mijn aanstaande vakantie en zal jullie op de hoogte houden van mijn avonturen daar :)

Ben jij nog geen lid van Airbnb? Meld je aan via deze link en krijg van mij je eerste Airbnb tegoed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *